4e dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Giny
21 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Boston
Maar goed nog maar even niet aan denken... wat heb ik vandaag allemaal gedaan ... hmmm ... eigenlijk weer meer dan genoeg.
Heb een leuke meid ontmoet in het hotel waar ik verblijf, we hebben samen een auto gehuurd voor een schamel bedrag van $50,00 voor 2 dagen. Een uber hippe Ford Fusion, ik wilde graag een ford f150 of een andere Pick-up, maar dat ging niet lukken, dus dan maar een hippe Ford van een jaartje oud.
We zijn naar Cambridge geweest vandaag, als je in Boston bent moet je toch zeker Harvard een bezoekje brengen. wat een Universiteit is dat zeg .. tis bijna net zo groot als Coevorden opzich. Je weet echt niet wat je ziet. (Ik zal effe een fotootje plaatsen.)
Natuuurlijk heb ik een shirt gekocht van Harvard op Cambridge Plaza. Die mag je dan niet missen natuurlijk :P
We zijn na de tour weer terug gegaan naar Boston, om daar te gaan lunchen bij Quincy Market. Och zo'n Quincy Market wil ik ook wel in de omgeving hebben van Dalerveen...van italiaans tot chinees, Amerikaans tot salades ... het maakt niet uit er is vast wel een stand met voedsel.
En nadat je je eten gekocht hebt, gewoon lekker bikken aan 1 van de gezellige sta-tafels of je zoekt een ander plekje.
Daarna effe wezen shoppen bij de Shopping-carts ... en toen doorgelopen richting de haven van Boston.
Ben daar lekker gaan zitten, met m'n voeten bijna in het water ... lekker loeren over het water, naar de bootjes / en groooooote jachten, je kon de vliegtuigen zien landen/stijgen op Logan Airport.
Na daar een uur te hebben gezeten (2 flesjes jus de orange later) weer terug gegaan naar m'n kamer, even lekker relaxen, en toen met de Auto naar Marlborough gegaan, om daar in de "Mall" eens even heerlijk te gaan shoppen. Tijdens dat ik aan het shoppen was, nog even snel met pap gebeld, had hem verder nog niet gesproken, dus vond dat ik dat in de Macy's nog wel effe moet regelen om 23.45 uur Nederlandse tijd.
Natuurlijk had ik daar niet aan gedacht, totdat mam op nam, toen keek ik net op m'n horloge, en besefte ik me dat het hier in de US nog maar 5.45 pm is, maar 6 uur later in in Dalerveen ... haha.
Heb heerlijk geshopt in de Marlboro Mall ... $120,00 lichter, en een hoop kleding rijker .. gossie wat heerlijk om voor $12,00 een shirtje te kunnen kopen ... en nog een leuke ook, daar kunnen de Europeanen nog wat van leren :D
Heb nog effe een lekkere tonijn sandwitch met salade gegeten op de plaza in de Mall ... met een Jus de Orange om het weg te spoelen.
Ik ga in nederland straks echt wel veel snadwitches eten, verrekte lekker zijn ze :)
Heb me nu net gedouched en ga zo maar eens mijn bedje opzoeken.
Heb nog geen idee wat ik morgen ga doen ... misschien de Freedom Trail lopen, maar kan ook best zijn, dat ik lekker bij het zwembad ga liggen niksen.
Cya
22 Augustus 2008 - 03:12
Jeanette:
He Giny leuk dat je zoiets doet.
Geniet er maar lekker van. Leuk dat we je een beetje kunnen volgen via deze site. Groeten uit Canada -
22 Augustus 2008 - 04:34
Daniëlle:
Picture of the harbour makes me "homesick", thanks!!
Ohh, ánd........nice sneekers!
22 Augustus 2008 - 06:15
Pauline:
Zo te lezen vermaak je je daar prima. Echt gaaf dat je het doet!
Geniet ervan!! -
22 Augustus 2008 - 06:35
Gina:
Hé Giny. Zo te zien heb je het naar je zin daar. Veel plezier nog. Groeten, Gina -
22 Augustus 2008 - 07:16
Rene:
Oh my god, volgend jaar moet ik ook zo iets doen, vanaf vandaag moet ik maar eens gigantisch gaan sparen, want wat jij allemaal meemaakt, fantastisch!! Greetz Rene -
22 Augustus 2008 - 20:44
Paulien Van Dam:
paulien van 116, o die paulien.
Petje voor af dat je dit allemaal alleen doet.
Ik zou het niet durven.
gr dave paulien wendy lindsey