3e dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Giny
20 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Boston
Dus maar weer lekker m'n korte broek aan en m'n nieuw gekochte Sneakers van DSW Shoes in FRamingham ... haha.
Natuurlijk ook m'n uber hippe Boston Red Sox Cap op, die ik daar ook in het winkelcentrum gescoord heb.
Voor vandaag stond Fenway Park op het menu .. Na een behoorlijk stuk lopen door de binnenstand van Boston, ben ik beland bij HET stadion van de Red Sox ... wat en mooi stadion alleen al van buiten.
Na in de Merchendice-shop te hebben rond gelopen, en mezelf 3 x afgevraagd heb of ik echt wel een hoody van de Red Sox wil kopen daaro voor $75,00 (het antwoord NEE, dat wilde ik niet) Moet dus nog opzoek naar een mooie hoody, maar dan wel 1 die cheaper is dan $75,00.
In de Shop werd aangegeven dat er een tour was om 12 uur, best voor elkaar dus, moest nog effe een half uurtje wachten.
We werden met een behoorlijke groep rondgeleid door Fenway Park, dit was een tour van ongeveer een uur, wij hebben er anderhalf uur over gedaan.
We hadden een tourleidster, die het wel een gezellige groep vond volgens mij. Ze heeft veel over de historie verteld van het Stadion en het Team.
Na heeeeeel veel foto's te hebben genomen, was helaas de tour voorbij.
Wel hebben we op de nieuwe stoelen van het stadion gezeten, en tevens op de stoelen van vroeger (the early days), deze waren van hout en zo'n 79 jaar oud.
Na een heerlijk salade gegeten te hebben met een beker verse fruitstukjes en Jus de Orange, ben ik richting het Hancock gebouw gelopen, daar dan je op hoogte van 70 etages over Boston kijken.
Wordt me daar effe verteld, dat dit verhuisd is naar het Prudential in Boston, dat is er niet ver vanaf, maar je gaat daar niet hogen dan 50 etages ... nog hog genoeg hoor om prachtige foto's te maken.
Verder ben ik wat wezen snaaien bij winkels als Ralph Lauren, Gucci, Neimann Marcus, etc ... Nee ik heb niets gekocht ... heb mezelf weten te bedwingen :P
Verder ben ik nog effe weer na het warm eten, richting de gym gelopen, voor een uurtje sport, toch wel lekker hoor, zo na een dag lopen/slenteren en indrukken opdoen.
Boston is echt een prachtige stad, veel oude panden, zoals dat je die altijd zag in de Cosby Show .. haha.
En voor nieuwbouwpanden, gemixed met hele oude panden, tussen al dit rode beton en spiegelglas, vind je prachtige parken en gronstroken hier in de stad ... het is nog groener aangelegd dan Coevorden en Emmen.
Goed nu ben ik wel weer effe bij, qua typen van dag 1 , 2 en 3.
En jullie hebben weer wat te lezen.
Ik zal proberen morgen ook mijn dag 4 te gaan vermelden.
Have fun ya'll ... I AM !!!
21 Augustus 2008 - 04:30
Danielle:
You're looking good, Gin only.... I can't see your new sneekers in these pic's!!
21 Augustus 2008 - 06:48
Natasja:
Hey Giny,
Ontzettend hip dat je dit doet !!! Echt leuk om je belevenissen te lezen ! En dat sporten 's avonds....respect hoor !! Nog heel veel plezier gewenst, geniet ervan !! -
21 Augustus 2008 - 09:41
Dinie:
Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt. We hadden via jan al gehoord dat je in zo'n sportieve omgeving zit. Op dit moment is het hier droog, maar de voorspellingen zijn superslecht, dus eniet maar van je zomerse zonnetje. leuke foto's trouwens. Groeten van ons allemaal en tot horens -
21 Augustus 2008 - 14:12
Daan:
Zijn het witte k-swiss sneakers ?? (wou Joran weten) :) -
21 Augustus 2008 - 18:43
Dorien:
He Giny!
Ziet er goed uit, leuk dat je het zo naar de zin hebt. En heerlijk weer zo te zien en te horen, om jalours op te worden. Vermaak je nog een beetje daar en geniet ervan! Groetjes en een dikke kus -
21 Augustus 2008 - 18:49
Dennis:
dus het bevalt best daar alleen zonder jan heel veel plezier gewenst
groetjes dennis en miranda