1e dag
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Giny
19 Augustus 2008 | Verenigde Staten, Boston
Jullie weten nu dat ik bij een computer in de buurt ben, nu nog maar eens kijken of ik ook foto's kan plaatsten, al ben ik daar nog niet zo heel erg druk mee geweest
Ben gistermiddag gesloopt bij m'n kamer gekomen, dus heb daar effe lekker relaxed op de bank gelegen. Buiten was het echt bloedje heet, kom ik daar effe lekker aan met een spijkerbroek en een shirt met kol.
Ben wat rond wezen lopen in de neighbourhood ... ahaha ... en ben wezen eten bij de Burger King ... heerlijk hoor die chicken Fingers.
Als ik meer nieuws heb ... kom ik dat zeker weer effe melden.
Mam, pap, Rene, Jan en de rest ... maak je geen zorgen ... tis hier lekker rustig, ook al is het dan wel Boston ... ik wist echt niet dat er zoveel groen zou zijn in zo'n grote stad .. ahha.
Geef een dikke knuf aan Dasco.
Liefs Giny
19 Augustus 2008 - 20:18
Erwin En Jolanda:
hey giny, nou meid pas goed op jezelf, een hele fijne vakantie we zullen je missen zondag in dalen maar we denken wel aan je hoor? hey tot morgen dan okay? en ook de groeten van de moeflons okay? groeten ook van de kids hier -
19 Augustus 2008 - 20:28
Jeroen:
Hey schatje!!
Mooi dat alles goed is gegaan! Heb je al plannen om dingen te bezichtigen? En niet te vergeten kan je nog een kaartje voor de red sox regelen? Ik hoop dat het je allemaal super zal bevallen! We gaan er wel ff over napraten binnenkort onder het genot van een bakkie!
Heel veel plezier nog...geniet ervan!
xxx Jeroen -
19 Augustus 2008 - 20:51
Marc:
Hey Giny
Harstikke tof dat je dit alleen durft. Wens je een mooie vakantie toe en zal je volgen.En kom zeker langs om je verhalen te horen als je terug bent.
Groetjes dikke kus Marc
19 Augustus 2008 - 22:33
Jan:
He hoi, of uh hello,
Dus lekker geinstaleerd daar. Ik zou zeggen geniet er lekker van daaro, en wat dasco en mij betrefd, komt helemaal goed. We houden een kerels week hier,, haha. Veel plezier en een dikke kus van mij en Dasco.
xxx -
19 Augustus 2008 - 22:34
Jan:
He hoi, of uh hello,
xxx -
20 Augustus 2008 - 02:19
Remco:
Ola misses state,
goed aangekomen zie ik :) fijne tijd daaro :) vang een balletje daar voor mij bij de red sox ! groetjes Remco -
20 Augustus 2008 - 07:50
Tanja:
Hey Giny! Ziet er mooi uit daar! Pas je wel op!
Groeten uit een regenachtige Dalerveen -
20 Augustus 2008 - 08:29
Martijn :
Hee bud
je lang verwachte droom is werkelijkheid. en het is goed om te horen dat het je ook prima bevalt. nou veel plezier met de dingen die je nog gaat doen!
Groeten je bud -
20 Augustus 2008 - 09:40
Margjemeppelink:
hallo giny,
leuke foto's. Geniet ervan want dit doe je niet elk jaar.Veel plezier en kom gezond terug.We blijven je volgen.Groeten uit Stieltjeskanaal. Margje en berend en natuurlijk Henk en moniek -
20 Augustus 2008 - 10:49
Sophia:
Heee Meissie!!
Mooi fotootjes hoor.
Geniet van je vakantie... en oja wilje wat zonneschijn deze kant op sturen. Het is zo triest hierzo :(
Liefs van Soof -
20 Augustus 2008 - 11:35
Rob & Daniëlle:
Don't know what happened to my earlier pisting but........You go girl!!!
Soak up every minute and don't only eat BK it will make your ass as wide as the Boston Sky-line! (trust me, I know)
Thinking of you......... -
20 Augustus 2008 - 12:29
Rebecca:
Hey Giny! Leuke ervaring! Geniet ervan, een week is zo om! Wel voorzichtig met die gekke amerikanen hoor! Soms zijn ze geweldig vriendelijk en gastvrij.. soms zijn ze heeeeel vreemd.. ken ze nu wel een beetje na 6 jaar.. Liefs vanaf een heel warm Aruba (37 graadjes pfffff) -
20 Augustus 2008 - 14:52
Carmen:
héee tuttoo,
pas goed opjezelf, en geniet er lekker van : this je gegundd:D ; maar mis je wel hoor hahah, nou ik zie je snel weer, hele fijne vakantie nog & ook van
Mams,Richard & kelvin!
Dikke kuss -
20 Augustus 2008 - 20:02
Pap En Mam :
heel veel plezier en geniet van deze trip we horen nog hier verder geen nieuws -
20 Augustus 2008 - 20:22
Andre :
ik lees net dat je zo'n pokke eind van huis zit.veel plezier en lekker genieten. -
21 Augustus 2008 - 07:08
Rene:
Hier even een berichtje van je little brother!
Ik ben zo ontzettend jaloers, wat een ervaring! Ik wou dat ik het zelf ook durfde zo alleen naar Amerika, ik vind je geweldig!!
Nog heel veel plezier en hou je in de gaten!!
Greetz Rene -
21 Augustus 2008 - 14:10
Daan:
heeeeeeeeeeee, alles goed in de "joe naait mie steeds" of amerika :) ??
veel plezier !! Daan